Doi golani din Constanta l-au batut pe angajatul unei parcari din Mamaia. Acesta le reprosase ca au rupt bariera – VIDEO

news

Golan Constanta

Doi indivizi din Constanta l-au batut pe angajatul unei parcari din Satul de Vacanta  Mamaia, miercuri noapte, dupa ce acesta le-a reprosat ca au rupt bariera. Indivizii l-au agresat si pe un tanar care le-a reprosat ca sunt violenti.

Dupa bataie, cei doi indivizi au urcat intr-un Volkswagen Golf albastru, cu numere de Constanta si au plecat. Ei au fost prinsi apoi in Medgidia.

„La data de 22 august a.c., in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta – Sectia de Politie Mamaia au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-o parcare privata din Satul de Vacanta ar fi avut loc o agresiune fizica.

Politistii deplasati la fata locului au constatat ca doi conducatori auto ar fi distrus bariera care inchide parcarea, in momentul in care au iesit cu autoturismele din interiorul acesteia. Ulterior, acestia l-ar fi agresat fizic pe taxatorul parcarii si ar fi parasit locul faptei. La scurt timp, cei doi barbati au fost identificati si depistati de politisti in municipiul Medgidia, fiind condusi la sediul Politiei Statiunii Mamaia, pentru a fi audiati”, a transmis Politia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: