Feribot aruncat in aer de ucraineni in apropiere de Crimeea. 30 de cisterne de combustibil se aflau pe vas – VIDEO

externe

Ferry

Un feribot incarcat cu rezervoare de combustibil s-a scufundat joi in portul rusesc Kavkaz din sudul regiunii Krasnodar dupa un atac ucrainean, au declarat autoritatile locale, citate de Reuters.

Feribotul, care transporta 30 de cisterne de combustibil, dupa cum a confirmat Fiodor Babenkov, seful districtului din orasul Temriuk, care include portul, a suferit daune semnificative ca urmare a atacului, care a provocat un incendiu.

Eventualele victime sunt in curs de evaluare. Potrivit canalului de Telegram Baza, 15 persoane se aflau la bordul navei si au fost date disparute dupa atac.

Agentia rusa de stiri de stat TASS, citand Ministerul Transporturilor, a transmis ca toti angajatii portului au fost evacuati.

Un grup operativ local a declarat ca a fost trimis la fata locului un tren special pentru stingerea incendiului. Mai mult de 100 de persoane au fost implicate in stingerea incendiului.

Mai multe institutii media rusesti au distribuit imagini si videoclipuri arata incendiul si coloanele de fum negru care se ridica de pe nava.

Incendiul nu s-a extins la incinta portului, a transmis TASS.

Portul Kavkaz este unul dintre cele mai mari ale Rusiei la Marea Neagra. Acesta manevreaza nave atat pentru exporturi, cat si pentru aprovizionarea cu combustibil a Crimeei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: