Lasati liberi, fratii Tate spun ca „judecatorul a fost de treaba”, dar i-au jignit pe procurorii DIICOT, numindu-i „corupti”

news

fratii Tate, jigniri, procurori DIICOT, corupti

Dupa ce au fost eliberati din arest de judecatori, fratii Tate au facut o emisiune pe retele de socializare in care i-au criticat si jignit din nou pe procurorii DIICOT care instrumenteaza dosarul lor, transmite TVR Info.

Andrew Tate: Toti politistii care au venit sa ne aresteze, multi dintre ei sunt oameni buni care ne-au spus: Nu, nu ati facut nimic gresit, doar ati enervat pe cineva, noi doar ne facem treaba.

Tristan Tate: Si cei de la inchisoare au fost baieti buni.

Andrew Tate: Da, si cei de la inchisoare au fost baieti buni, ofiterii cu arme sunt de treaba, doar cei de la DIICOT sunt corupti.

Tristan Tate: Si judecatorul a fost de treaba.

Cei doi frati neaga acuzatiile de trafic de persoane.

”Teza lor e ca noi am traficat fete prin metoda Loverboy. Nu am lovit pe nimeni, nu am facut nimanui rau, nu sunt probe in sensul asta. De fapt, singurele probe sunt ca ne-am purtat dragut, fermecator, ca am flirtat cu ele. Uuuu, am flirtat!”.

Procurorii au insa sute de conversatii ale celor doi frati in care acestia vorbesc de profiturile uriase rezultate din exploatarea sexuala a fetelor pe internet.

Fratii Andrew si Tristan Tate sunt acuzati ca au exploatat sexual 34 de tinere, dintre care 2 minore. Le-ar fi obligat sa intretina relatii sexuale si sa faca videochat. Fratii Tate sunt influenceri cu milioane de urmaritori pe retelele de socializare in special in randul tinerilor baieti. Influenta lor ar putea fi extrem de negativa – atrag atentia autoritatile – in conditiile in care ei le creaza tinerilor iluzia ca pot face bani foarte usor si ii invata sa se poarte urat cu fetele.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: