Ciuca anunta ca PNL „nu va dezerta de la guvernare”: „Avem un scor bun acum si un trend foarte bun”

politica

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a anuntat lui seara ca „indiferent ce se va intampla, Partidul National Liberal nu va dezerta de la guvernare”. „Daca nu le mai convine de PNL la guvernare, sa-si asume barbateste, sa spuna”, a subliniat Ciuca.

”Imi place ca, odata la ceva timp, cand are loc cate o activitate politica, mai ales una de anvergura, vedem ca este pusa in valoare relatia din interiorul coalitiei. Ca atare, ceea ce trebuie scos in evidenta si ceea ce doresc sa scot in evidenta in acest moment este faptul ca, indiferent de ceea ce se intampla in interiorul coalitiei, datoria noastra este sa continuam guvernarea”, a afirmat Nicolae Ciuca, luni seara, la Antena 3, citat de news.ro.

Presedintele PNL a subliniat ca el si ministrii partidului nu vor renunta la guvernare.

”Indiferent ce se va intampla, Partidul National Liberal nu va dezerta de la guvernare, iar daca in urma acestor atacuri se poate deslusi ceva, eu cred ca este urmatorul aspect, si anume ca, daca nu le mai convine de PNL la guvernare sa-si asume barbateste, sa ne spuna si stim ce avem de facut. Altfel, sa pastreze linia de decenta, de onestitate, de tot ceea ce inseamna un partener in interiorul coalitiei”, a adaugat Ciuca.

Presedintele PNL este de parere ca ”se poate desfasura si actul de guvernare, se poate derula si o campanie prezidentiala in limitele de decenta acceptate”.

Intrebat daca se poate rupe coalitia pana la alegerile prezidentiale, Ciuca a raspuns: ”Eu imi doresc sa nu, am spus-o si o repet, Partidul National Liberal nu va dezerta de la guvernare”.

Ciuca a mai spus ca PNL are acum ”si un scor bun, si un trend foarte bun”.

”Eu ma bucur foarte mult sa a venit aceasta linie de atac, aceasta vehementa impotriva PNL si stiti de ce? Pentru ca asta arata temere, teama fata de cei cu care se confrunta cu adevarat, iar aceia sunt membrii PNL. Stim din viata de zi cu zi ca il ataci pe cel de care iti este teama”, a afirmat Nicolae Ciuca.

”Avem si un scor bun, si un trend foarte bun. PNL, inainte de alegerile locale, eram estimati ca scor in alegerile locale la 15-16%. Am inchis la 30%, am inchis la cinci procente sub PSD. Eu am foarte mare incredere in tot ceea ce inseamna armata de primari, eu zic ca sunt foarte motivati pentru ca au vazut ce a insemnat PNL cinci ani la guvernare”, a explicat liderul PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: