S-a trezit si Medvedev: „Franta ar trebui sa-l aresteze si pe Mark Zuckerberg, pentru ca si pe Facebook sunt o multime de gunoaie”

externe

Vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a sugerat ca Franta ar trebui sa-l aresteze si pe seful Meta Corporation, Mark Zuckerberg, deoarece Facebook face acelasi lucru de care este acuzat cofondatorul Telegram retinut, Pavel Durov.

„Indiferent de ce spune acest Macron acolo, ca este un subiect pur juridic, ca nu poti influenta deciziile instantelor. Ei bine, sa il aresteze pe Zuckerberg cand vine la ei.

Are acelasi lucru se intampla pe Facebook. Da, exista o multime de gunoaie si chiar activitati criminale acolo , asta este adevarat. Dar, in primul rand, se pune intrebarea daca creatorul acestei platforme este responsabil pentru aceasta, daca ar trebui sa o reglementeze”, a declarat Medvedev la o intalnire cu candidatii partidului sau Rusia Unita.

Vicepresedintele Consiliului de Securitate a mentionat ca si autoritatile ruse au avut pretentii similare fata de Telegram. „Dar acest lucru nu inseamna ca toate acestea sunt facute cu aprobarea sa si ca ei incearca sa i le atribuie”, a rezumat Medvedev, citat de cotidianul sarb Politika.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: