Cristian Diaconescu candideaza la Presedintie: „Avem nevoie de ajutorul vostru”

politica

Cristian Diaconescu, fost consilier prezidential si fost ministru de Externe, si-a anuntat, joi seara, intentia de a candida ca independent la alegerile prezidentiale. ”Independent nu inseamna singur. Sunt impreuna cu romanii si ei sunt alaturi de mine si eu alaturi de ei”, a aratat el.

”Am decis sa candidez la presedintia Romaniei ca independent. Independent nu inseamna singur. Sunt impreuna cu romanii si ei sunt alaturi de mine si eu alaturi de ei. Putem depune o candidatura, dar avem nevoie de peste 200.000 de semnaturi. Piedici in calea candidatilor independenti sunt multiple. Nu este deloc usor, am inceput deja stringerea de semnaturi”, a afirmat Diaconescu, intr-un mesaj video postat, joi seara, pe Facebook.

El a spus ca voluntarii aduna deja semnaturi in mai multe orase din tara.

”Avem nevoie de ajutorul vostru, voi sunteti forta care poate transforma aceasta initiativa intr-o miscare nationala. Stiu ca nu e usor, dar cu fiecare semnatura suntem cu un pas mai aproape de schimbarea pe care ne-o dorim”, a sustinut Diaconescu.

El a aratat ca a creat o pagina web unde pot fi gasite informatii suplimentare privind campania de strangere de semnaturi.

Alti independenti care si-au anuntat intentiile de a candida, sau urmeaza sa anunte, sunt Ana Birchall si Mircea Geoana.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: