Fostul ministru PNL al Muncii, Violeta Alexandru, a intrat in USR. Urmeaza o alianta cu PMP, Forta Dreptei si Reper

news

Presedinta USR, Elena Lasconi, a anuntat, vineri, ca fostul ministru PNL al Muncii, Violeta Alexandru, a intrat in USR catalogand acest lucru drept „un mare castig pentru echipa noastra”.

„Ma bucur foarte tare ca astazi s-a alaturat echipei noastre, si vreau sa ii multumesc foarte mult si sa o salut pe aceasta cale, pe Violeta Alexandru, de la Forta Dreptei. A intrat astazi in USR si consider ca este un mare castig pentru echipa noastra, pentru ca e o femeie care munceste foarte mult si este foarte desteapta, priceputa, profesionista. Ma bucur foarte tare”, a declarat Lasconi la B1Tv.

Violeta Alexandru a fost ministru al Muncii in ambele guverne PNL conduse de Ludovic Orban si a pledat constant pentru o alianta de dreapta, alaturi de USR si UDMR – desi noua conducere liberala a optat in cele din urma pentru alianta cu PSD, in vigoare si astazi. Ca atare, Violeta Alexandru a demisionat din grupul parlamentar al PNL in noiembrie 2021 si a devenit vicepresedinta a unei noi formatiuni politice, Forta Dreptei, condusa de Ludovic Orban.

De asemenea, Lasconi a declarat ca a avut primele discutii cu liderii altor partide si ca e posibila o alianta cu PMP, Forta Dreptei si Reper.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: