O fata de 15 ani din Mehedinti a incercat sa se sinucida dupa ce a fost violata de tatal vitreg si a nascut un copil

news

minora, Mehedinti, violata, tata vitreg, sinucidere

O minora de 15 ani, din Mehedinti, a incercat sa isi puna capat zilelor pentru ca nu mai suporta traumele la care fusese supusa, transmite Antena 3 CNN.

Incidentul a avut loc la Complexul de servicii sociale pentru copii prescolari din Drobeta Turnu Severin. Fata a fost ani de zile abuzata sexual de tatal vitreg, ramanand si insarcinata cu acesta.

In urma abuzurilor sexuale, aceasta a ramas insarcinata, iar in luna noiembrie 2023 a nascut. Barbatul a fost arestat in luna ianuarie 2024, dupa ce probele ADN au demonstrat ca el este tatal nou-nascutului. Tanara nu a mai putut suporta traumele si a incercat sa isi puna capat zilelor.

„In prezent este transportata la spital, se afla, se afla sub supravegherea cadrelor medicale. Minora provine din familie, a fost adusa cu ceva timp in urma intr-unul din centrele noastre, deoarece se pare ca a fost supusa abuzurilor din partea tatalui si tot cu tentativa de suicid a fost adusa de catre organele de politie in centru”, a spus, pentru Antena 3 CNN, Amalia Lungu, sef serviciu DGASPC Mehedinti.

„Fetita a fost adusa intr-un centru medico-social insotita de psihologul unitatii. Era stabila, prezenta mici leziuni la nivelul antebratului prin auto-agresiune fizica. Nu prezenta probleme de sanatate in sensul instabilitatii semnelor vitale”, a spus Elena Bololoi purtator de cuvant Spitalul Judetean.

Adolescenta si surorile sale, de 12, respectiv 15 ani, au fost preluate de cei de la Protectia Copilului inca de anul trecut si isi continua scoala. Bebelusul se afla in grija unui asistent maternal.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: