Un marinar roman in varsta de 61 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o macara in portul din Bruxelles

externe

marinar, roman, ucis, belgia

In ziua de 30 august, un marinar roman in varsta de 61 de ani a murit intr-un tragic accident de munca in portul din Bruxelles. Incidentul a avut loc in jurul orei 6:30, la cheiul Leon Monnoyer, unde nava acestuia era ancorata. Informatia a fost confirmata de presa locala si serviciile de urgenta.

Potrivit cotidianului belgian L’Avenir, marinarul a observat ca nava nu era bine ancorata si a incercat sa remedieze problema. In timpul interventiei, a fost lovit de bratul unei macarale aflate in miscare pe chei, ceea ce a dus la caderea acestuia in apa.

Echipele de urgenta au sosit rapid la fata locului si au reusit sa recupereze victima. Cu toate acestea, in ciuda eforturilor de resuscitare, marinarul nu a mai putut fi salvat.

Pentru a clarifica cauzele accidentului, la locul incidentului au fost prezenti medicul legist, reprezentanti ai Politiei Federale Judiciare, Inspectoratul Social, Serviciul de Supraveghere a Securitatii Muncii si procurorul responsabil cu investigarea accidentelor de munca.

De asemenea, s-a dispus efectuarea unei autopsii, iar ancheta este in desfasurare, scrie presa locala din Belgia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: