Conditiile puse de REPER pentru a intra in alianta cu PNL. Alexandru Muraru: „Pretentiile sunt nejustificate”

politica

Alexandru Muraru, replica, Marcel Ciolacu, ironii, acoperire, Alexandru Rafila, Sf Pantelimon

Liderul PNL Iasi, Alexandru Muraru, a declarat miercuri ca cei de la REPER au cerut liberalilor in negocieri 10 locuri de deputat si 5 sau 6 de senator pe listele la parlamentare si sa isi poata forma grupuri politice separate, in Legislativ, dupa alegeri.

”Din punctul meu de vedere, pretentiile sunt nejustificate”, a spus Muraru, in emisiunea Romania Politica de la Prima News, despre discutiile cu reprezentantii REPER, el recunoscand ca cei de la REPER le-au cerut 10 locuri de deputat si 5 sau 6 de senator pe listele la parlamentare.

Muraru a aratat ca au avut loc mai multe intalniri cu reprezentantii REPER. El a precizat ca au existat mai multe pretentii din partea celor de la REPER.

”Si asta nu e tot, care oricum era o exagerare si o pretentie din punctul meu de vedere care nu poate fi indeplinita sub nicio forma. Ei voiau sa aiba ok-ul nostru ca, dupa consumarea alegerilor parlamentare si inceputul sesiunii a noului Parlament, acesti domni si doamne care au intrat in Parlament sub sigla PNL sa isi formeze un grup politic distinct la Camera si la Senat”, a precizat Alexandru Muraru, citat de news.ro.

El a subliniat ca o alta pretentie a celor de la REPER a fost ca aceste locuri sa fie in primele organizatii din tara, si ca in schimb ofereau sustinere la prezidentiale.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: