„Educatie ruseasca”: un fost mercenar Wagner, condamnat pentru uciderea unei familii, dar gratiat de Putin, le tine scolarilor rusi prelegeri despre „valorile familiei”

externe

mercenar, Wagner, proiect educational, elevi, Rusia, crima, familie

Un fost luptator Wagner PMC condamnat pentru uciderea brutala a unei familii din Volgograd a fost implicat de curand intr-un proiect educational, ca speaker motivational pentru elevii scolilor din insula Sahalin, scrie publicatia online independenta  Volgograd1.

Potrivit sursei citate, Artem Dilmuradov a fost condamnat la 14 ani intr-o inchisoare de maxima securitate pentru crima de gradul intai, dupa ce a ucis cu sange rece mai multi membri ai unei familii din orasul natal.

Cu toate acestea, el a fost trimis pe frontul din Ucraina, a trecut prin „masina de tocat carne de la Bahmut” si acum este angajat in „activitati sociale si educationale” pe insula Sahalin.

El tine prelegeri elevilor de gimnaziu despre eroismul soldatilor rusi, dar si despre importanta valorilor traditionale si a familiei. „Familia mea a fost cea care m-a ajutat sa revin la viata pasnica. Amintiti-va, copii, familia este cel mai important lucru in viata. Respectati-va batranii, respectati-va reciproc, fiti oameni onesti”, le-a spus Dilmuradov elevilor.

In 2012, Dilmuradov si trei adolescenti au ucis familia unuia dintre acestia – tatal, mama vitrega si mama acesteia. Infractorii au jefuit apoi casa si i-au dat foc.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: