O adolescenta de 17 ani din Pitesti si-a injunghiat in repetate randuri iubitul, cu 11 ani mai mare, dar barbatul a iertat-o

news

minora, Arges, injunghiat, iubitul

In dimineata zilei de luni, 09 septembrie a.c., politistii pitesteni s-au mobilizat ca urmare a unui apel prin Serviciul National Unic Apeluri de Urgenta 112, prin care o femeie solicita ajutor, apelul fiind intrerupt.

Potrivit cotidianului local Argesul, au fost efectuate verificari complexe, in urma carora s-a stabilit ca apelul a fost efectuat din zona unui bloc de locuinte, din municipiul Pitesti, stabilindu-se si apartamentul in cauza, unde nu a raspuns nicio persoana.

Avand in vedere rezultatul investigatiilor pana la acel moment, a fost fortata intrarea in apartment, iar in interior a fost identificata o minora de 17 ani, care a confirmat ca a apelat la 112, pe fondul unui conflict cu concubinul acesteia, de 28 de ani, din Cateasca.

De asemenea, in interiorul apartamentului au fost descoperite urme de ravasire si pete de culoare brun-roscat. De asemenea, s-a stabilit ca in acest interval, barbatul de 28 de ani s-a prezentat la o unitate medicala, acesta fiind constient si prezentand mai multe leziuni prin intepare, din primele verificari stabilindu-se ca acestea au rezultat in urma starii conflictuale cu minora de 17 ani.

Pentru ambele persoane, au fost completate formularele de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003 pentru prevenirea si combaterea violentei domestice. Pentru tanara, nu au fost intrunite conditiile legale necesare emiterii unui ordin de protectie provizoriu, iar barbatul s-a opus emiterii acestuia, astfel ca ambele persoane au fost informate cu privire la drepturile pe care le au. De asemenea, le-au fost inmanate formularele pentru solicitarea unui ordin de protectie de la instanta de judecata.

In urma evaluarii medicale a leziunilor barbatului, precum si a cercetarilor cu privire la modalitatea de savarsire a faptei, in cauza a fost inregistrat dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor, iar cercetarile sunt continuate de catre procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, impreuna cu politistii Serviciului Investigatii Criminale Arges, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor si luarii masurilor legale in consecinta.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: