Dezbaterea prezidentiala din SUA: Trump a acuzat-o pe Kamala Harris ca ar fi „marxista” si a continuat sa sustina ca procesele i-au fost inscenate de democrati

externe

Donald Trump, Kamala Harris, dezbatere prezidentiala, alegeri, SUA

Donald Trump a acuzat-o din nou pe rivala sa democrata Kamala Harris, in cursul primei lor dezbateri televizate de marti pentru alegerile prezidentiale americane, ca este „marxista”.

Fara sa-i pronunte numele, Trump a afirmat: „Este o marxista. Toata lumea stie ca este o marxista”. Poporul american il poate opri pe Donald Trump, a afirmat Kamala Harris in legatura cu posibilitatea ca fostul presedinte sa revina la Casa Alba.

„Nu va mai exista niciun control, daca se intoarce la Casa Alba. Nimeni care sa il opreasca. Poporul american trebuie sa il opreasca”, a declarat vicepresedinta SUA.

In ceea ce priveste actualele actiuni in justitie impotriva lui, Donald Trump i-a acuzat pe democrati ca i le-au inscenat din din motive politice.

„Fiecare dintre aceste dosare a fost intentat de ei (democratii) impotriva adversarului lor politic. Si le castig pe cele mai multe. Iar restul le voi castiga in apel. Si ati vazut decizia care tocmai a fost luata de Curtea Suprema: le castig pe majoritatea”, a spus Trump, uitand sa precizeze ca a fost deja gasit vinovat in primul proces, iar celelalte au fost amanate pana dupa alegeri.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: