Dezbaterea prezidentiala din SUA: Donald Trump a acuzat din nou migrantii ca mananca pisici si caini si a amenintat ca, sub Kamala, America va deveni „o Venezuela pe steroizi”

externe

Donald Trump, refuza, dezbatere, Kamala Harris

In timp ce se discuta despre problema migratiei, Donald Trump a reluat afirmatia scandaloasa si mincinoasa, difuzata deja de mii de adepti MAGA pe retelele sociale, potrivit careia migrantii ar fi mancat animale de companie intr-un oras din statul american Ohio.

„La Springfield, mananca caini, oamenii care vin (migrantii) mananca pisici. Ei mananca animalele de companie ale localnicilor. Asta se intampla in tara noastra”, a spus candidatul republican referindu-se la o teza deja infirmata de autoritati pe tema migrantilor haitieni.

Donald Trump a avertizat ca daca va castiga adversara sa, Statele Unite se vor transforma intr-o „Venezuela sub steroizi”. Totodata, fostul presedinte a afirmat marti seara ca atacurile verbale ale democratilor „probabil” au dus la tentativa de asasinat impotriva lui.

„Probabil am luat un glont in cap din cauza lucrurilor pe care ei (democratii) le spun despre mine. Vorbesc despre democratie, spun ca eu sunt o amenintare pentru democratie (…) Ei sunt o amenintare pentru democratie”, a acuzat Donald Trump in timpul dezbaterii, reamintind ca a fost victima unei tentative de asasinat la mijlocul lunii iulie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: