Propagandistii rusi sustin ca Trump a fost „sabotat” de moderatori in dezbaterea lui Kamala Harris: „De ce moderatorul a verificat afirmatiile lui Trump ca imigrantii mananca pisici? Ar trebui sa fie impartial”

externe

farsa, Vladimir Soloviov, Makshir Kesher, Hezbollah, aparat de emisie receptie, agent Mossad

Mai multi comentatori ai televiziunii de stat ruse si-au exprimat dezamagirea fata de performanta fostului presedinte al SUA Donald Trump in prima dezbatere impotriva vicepresedintelui Kamala Harris, relateaza Kyiv Independent.

Prezentatorii rusi au sustinut ca Trump trebuie sa fi fost „sabotat” pentru a avea rezultate atat de slabe impotriva lui Harris.

Harris si Trump s-au confruntat la Philadelphia pe 10 septembrie in prima si posibil singura lor dezbatere de cand presedintele Joe Biden s-a retras din cursa, in iulie. Tabara Harris a considerat dezbaterea drept o victorie, in timp ce starul pop Taylor Swift a anuntat sustinerea pentru vicepresedinte imediat dupa dezbatere.

Personalitatile televiziunii de stat ruse s-au plans ca Trump a fost „dezavantajat” in dezbatere, unii criticand moderatorii pentru ca au verificat in timp real afirmatiile lui Trump.

Propagandistul Vladimir Soloviov si-a exprimat indignarea ca moderatorul David Muir a verificat acuzatia fara temei a lui Trump despre imigrantii care mananca pisicile si cainii oamenilor. „De ce ar face asta? Am crezut ca ar trebui sa fie impartial!”, a spus Soloviov.

Alexei Naumov, un membru al Consiliului pentru Afaceri Internationale din Rusia, a deplans, de asemenea, prestatia slaba a lui Trump impotriva lui Harris.

„(Harris) a reusit sa-l atraga pe Trump in fiecare capcana pe care ea i-a intins-o”, a spus el. „Mi-as fi dorit sa nu fi urmarit asta”, a mai spus el.

Dimitri Simes, un fost consilier ruso-american al lui Trump care a fost recent acuzat de SUA pentru incalcarea sanctiunilor impotriva Rusiei, s-a plans ca efectul vizual al ecranului divizat submineaza avantajul de inaltime al lui Trump fata de Harris, facandu-i pe candidati sa apara la acelasi nivel.

Simes a apreciat, de asemenea, refuzul lui Trump de a sustine o victorie ucraineana. Potrivit lui Simes, Trump va pune capat razboiului ordonand presedintelui Volodimir Zelenski sa accepte toate cererile presedintelui rus Vladimir Putin. El va intrerupe imediat orice ajutor acordat de SUA Ucrainei daca Zelenski refuza sa se conformeze, a prezis Simes.

SUA au anuntat recent sanctiuni impotriva institutiilor de propaganda ruse pentru presupusele tentative de a interveni in alegerile prezidentiale din 2024. Anterior, Moscova a fost acuzata ca a lansat campanii de dezinformare pentru a-l sustine pe Donald Trump impotriva lui Hillary Clinton si Joe Biden la alegerile din 2016 si 2020.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: