Posibila agresiune sexuala asupra unei fetite de 6 ani la Scoala 32 din Bucuresti. Politia a deschis o ancheta

news

Suceava: Un sofer a pulverizat spray paralizant intr-o masina cu adulti si copii

Politia Capitalei a anuntat, joi seara, ca a deschis o ancheta in legatura cu un posibil caz de agresiune sexuala asupra unei fetite in varsta de doar 6 ani. Agresiunea a avut loc in toaleta unei scoli.

„La data de 12 septembrie 2024, in jurul orei 11.30, Politia Capitalei – Serviciul Siguranta Scolara, in baza colaborarii cu unitatile de invatamant, a fost informata cu privire la o posibila fapta de agresiune sexuala, constand in aceea ca, la data de 11 septembrie a.c., o minora, in varsta de 6 ani, in timp ce se afla in toaleta unei unitati de invatamant, ar fi fost atinsa in zona intima de mai multi elevi, colegi de scoala.

In urma informatiilor primite, un echipaj din cadrul Sectiei 7 Politie s-a deplasat de urgenta la unitatea de invatamant, unde au luat legatura cu directorul scolii si cu mai multe cadre didactice.

De asemenea, politistii au demarat verificarile la fata locului, fiind solicitata, totodata, si prezenta parintilor minorei in cauza.

In cauza, au fost anuntati si reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Precizam faptul ca pana la acest moment reprezentantii legali ai minorei nu au formulat plangere in acest sens.

Astfel, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de agresiune sexuala, sub supravegherea unui procuror specializat in investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, fiind efectuate demersuri in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt”, a transmis Politia Capitalei.

Este vorba despre Scoala 32, au precizat surse judiciare.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: