Din dragoste: O fetita de 7 ani a luat cainele vecinei si l-a inlocuit cu o jucarie de plus

life

Cel mai bun prieten al unei fetite de 7 ani din statul american Massachusetts este Gunnar, cainele unei vecine, un husky in varsta de 11 ani. Proprietara cainelui, Amanda Sullian, in varsta de 38 de ani, le-a admirat si incurajat prietenia de cand a inceput, in urma cu doi ani, scrie New York Post.

Gunnar si Olivia joaca impreuna zilnic, ceea ce a dus la o gluma continua intre Amanda si Olivia despre cine este de fapt proprietara cainelui, fetita amenintand ca la un moment dat il va fura pe Gunnar si il va inlocui cu o jucarie. Proprietara a ras, convinsa ca glumeste.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere o arata insa pe Olivia furisandu-se in curtea din spate a Amandei, chemandu-l pe Gunnar si asezand o jucarie in locul lui.

„Cand am primit o alerta de la camera din curte si am vazut ce face, m-am gandit sa o las sa joace. Am ras in casa, si cred ca Gunnar a auzit, ceea ce explica de ce a ezitat atat de mult sa mearga cu ea”, a spus Gunnar.

Olivia stie despre camera de securitate si stia ca Amanda nu si-ar face griji.

La cinci minute dupa ce Olivia l-a luat pe Gunnar, Amanda a iesit afara sa-i intalneasca. „Nu am fost ingrijorata niciun moment. Am vazut totul iar ei se joaca impreuna atat de des incat stiu ca vor fi bine”, a spus Amanda.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: