Toti primarii localitatilor inundate din Galati sunt membri PSD. Ciolacu, intrebat de ce nu s-a facut nimic: „Eu nu eram prim-ministru cand au mai fost inundatii”

politica

Pechea

Toti primarii localitatilor grav afectate de inundatii din Galati sunt membri PSD. De asemenea, prefectul judetului Galati este tot membru PSD, Andreea Anamaria-Naggar, PSD. Ea a fost secretar de stat la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene.

Iata cine sunt primarii localitatilor grav afectate de inundatii, pana acum inregistrandu-se cinci morti:

Pechea – Mihaita Mancila PSD

Draguseni – Dumitru Vintila PSD

Grivita – Chebac Nita PSD

Costache Negri – Stefan Luca PSD

Corod – Tenie Dumitru PSD

Cuza – Voda – Codrescu Danut PSD

Cudalbi – Gheoanea Petrica PSD

Prefectul judetului Galati este Andreea Anamaria-Naggar, tot de la PSD. Anterior, functia de prefect a fost detinuta de Claudiu Gavril, PSD.

Aflat in Slobozia Conachi, presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost intrebat de jurnalisti de ce nu s-a facut nimic dupa gravele inundatii din anii anteriori pentru ca situatia sa nu se mai repete.

„Iertati-ma, in 2013 nu eram, sau cand au mai fost…”, a raspuns Ciolacu.

Reporter: De ce nu s-au luat masuri dupa primele doua inundatii, ca sa nu se mai intample asta?

Premierul Marcel Ciolacu: Haideti, ca sa va raspund foarte scurt. De cand sunt prim ministru al Romaniei, eu nu am primit nicio informare cu un eventual pericol in aceasta zona. De aceea am si vrut sa merg pe jos, sa vad intreaga situatie, de aceea am vrut sa vin impreuna cu colegul meu de guvern, cu dl. Fechet, ministrul Mediului, astfel incat in discutia pe care am avut-o deja cu dl presedinte al Consiliului Judetean sa stim sa actionam cat mai rapid.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: