Militarii rezervisti si politistii de penitenciare vor protesta azi in fata sediilor PSD si PNL, din cauza promisiunilor nerespectate privind pensiile militare

news

protest, politisti, penitenciare, pensii militare, PSD, PNL

Militarii rezervisti si politistii de penitenciare vor protesta astazi, 17 septembrie 2024, de la ora 11:00, in fata sediilor Partidului National Liberal (PNL) si Partidului Social Democrat (PSD).

Acestia sunt nemultumiti de promisiunile nerespectate privind actualizarea pensiilor militare si de amanarile repetate, acuzand liderii politici Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu de tradare si umilire.

Tensiunile s-au intensificat dupa comentariile recente ale premierului Marcel Ciolacu, alimentand frustrarea rezervistilor. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) considera ca intalnirea promisa cu liderii politici a fost o manevra de tergiversare si manipulare.

Protestatarii solicita respect, demnitate si o solutie concreta la problemele lor, avertizand ca vor continua manifestatiile. In luna octombrie, acestia planuiesc noi proteste in fata Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Finantelor, Ministerului Justitiei si Ministerului Afacerilor Interne.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: