Vicepresedinte PNL: „Premierul Ciolacu a mintit, a fost informat cu 24 de ore inainte de riscul producerii acestor calamitati in judetul Galati”

politica

Ciolacu la Antena 3

Vicepresedintele PNL, deputatul Adrian Cozma, a declarat marti ca premierul Marcel Ciolacu a stiut cu 24 de ore inainte ca exista riscul de a se produce calamitati in judetul Galati.

„Ce pot sa va spun este faptul ca inainte cu 24 de ore de producerea acestor calamitati in judetul Galati premierul a fost informat de posibilitatea de a avea loc calamitati, de riscul de a se produce calamitati. Nu stiu de ce a mintit atunci cand a spus ca nu a fost informat. Institutiile statului care au atributii in domeniul sigurantei nationale l-au informat ca in acea zona exista riscul producerii unor calamitati.

(…) Stim cu totii care sunt institutiile care informeaza, pentru ca premierul nu credeti ca isi ia informatiile sau este informat de ANM. Sigur ca ANM ne informeaza la televizor ca urmeaza ploi, asta am vazut si noi.

(…) Exista un departament care vizeaza siguranta noastra, a tuturor, care il informeaza pe premierul Romaniei atunci cand exista risc de producere. (…) Stiu ca a fost informat, nu inteleg de ce nu a luat nicio masura si a insinuat oarecum ca Ministerul Mediului nu l-a informat, insinuand ca ministrul PNL trebuia sa il informeze”, a spus Cozma la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Acesta a fost intrebat daca subiectul a fost transformat intr-o tema politica.

„Da. Este o tema de campanie acest fapt. E foarte bine ca atunci cand se intampla un necaz politicienii se implica. Si eu la mine in judet, cand au fost inundatii, am fost acolo, desi nu am competente in aceasta zona, dar cred ca am putut contribui. E bine ca merg toti politicienii, eu ce nu inteleg este – in 2013, stiti celebra barca pneumatica in care se plimba domnul Ponta cu doamna Doina de la Ministerul Mediului. Era si domnul Ciolacu consilier al domnului Ponta, dar dansul era mai in spate, cu un colac. De atunci stia de aceste probleme in judetul Galati. Mai apoi, dupa cativa ani, a fost viceprim-ministru in guvernul domnului Tudose”, a sustinut Cozma.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: