Barbatul suspectat ca ar fi incendiat cu benzina intrarea in Parlament a fost prins. El risca intre 2 si 7 ani de inchisoare

news

incendiator, Parlament, prins, politie

Barbatul suspectat ca a aruncat cu benzina la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputatilor, in Sala Constantin Brancusi, a fost prins.

”In urma activitatilor desfasurate de Politistii Capitalei a fost depistat un barbat, banuit de comiterea faptei”, a transmis, marti seara, Politia Capitalei, citata de news.ro.

Barbatul este suspectat ca, marti, a aruncat cu benzina la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputatilor, in Sala Constantin Brancusi, si apoi a disparut.

Mai multe fotografii cu chipul sau au fost facute publice de catre autoritati, prinderea sa fiind anuntata la aproape zece ore de la producerea incidentului de securitate.

Autoritatile au anuntat ca fapta de care este banuit este ”distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun, savarsita prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc si daca este de natura sa puna in pericol alte persoane sau bunuri”.

MAI a precizat anterior ca aceasta fapta se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: