Ciuca intra in ofensiva: „Marcel Ciolacu si-a servit partidul, eu mi-am servit tara. Asta ne diferentiaza”

politica

Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri ca „Marcel Ciolacu si-a servit partidul, eu mi-am servit tara”. Despre Mircea Geoana, Ciuca a spus ca „este candidatul PSD”. 

”Ce ma diferentiaza de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se raspunde foarte simplu: El si-a servit partidul, eu mi-am servit tara. Cred ca este un plus fata de oricare candidat pentru ca toata viata mea profesionala, am ajuns in politica dupa aproape 40 de ani de activitate profesionala si nu am facut nimic altceva decat invat sa iubesc decat am crezut vreodata ca pot sa iubesc Romania, sa lucrez cu oamenii si sa fac in asa fel incat sa fac tot ceea ce imi sta omeneste cu putinta sa faca ceea ce trebuie pentru oameni”, a declarat Nicolae Ciuca la Pro TV, intrebat despre contracandidatul sau de la PSD.

Despre Mircea Geoana, Ciuca a spus ca acesta este candidat tot din partea PSD.

”Domnia sa a fost presedintele PSD pentru cinci ani. Este un membru al PSD, nu poate fi independent (…) atata timp cat a fost timp de 5 ani presedintele PSD”, a aratat Ciuca, citat de news.ro.

Despre Elena Lasconi, Nicolae Ciuca a afirmat ca ”are o activitate care in ultima perioada de timp ridica anumite semne de intrebare”.

”Cel putin a avut cateva declaratii legate de romanii din diaspora care au plecat din tara doar pentru ca li s-a parut mai facil sa cumpere un bilet decat sa ramana in tara. Eu cred ca romanii din diaspora merita respectul si consideratia noastra pentru ca nu au plecat de bine, au plecat pentru ca si-au gisit o viata mai buna in diaspora si au avut o contributie in dezvoltarea Romaniei”, a spus liderul liberal.

Despre George Simion, Ciuca a spus ca nu poate sa faca o comparatie cu acesta. ”Suntem din generatii diferte, avem viziuni diferite si politic suntem totalemente pe axe care nu au nicio convergenta”, a precizat Ciuca.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: