Un baiat de 12 ani din Wisconsin a impuscat mortal ursul care-l atacase pe tatal sau

externe

barbat, urs, Wisconsin, impuscat, fiu, 12 ani

Un barbat din statul amewrican Wisconsin spune ca este norocos ca este in viata dupa ce a fost atacat de un urs negru in timp ce vana pe 6 septembrie.

Ryan Beierman, in varsta de 43 de ani, si fiul sau in varsta de 12 ani, Owen, au povestit pentru Minneapolis Star Tribune cum au trecut prin fata mortii.

Beierman a declarat ca urmarea un urs ranit in apropierea cabanei sale din vestul statului Wisconsin, cand a dat peste animal intr-un mic luminis sub un stejar.

„Era incordat si ma privea atent, dar nu credeam ca o sa ma atace”, a declarat Beierman pentru ziar. „Urmatorul lucru pe care il stiu este ca era pe mine. M-a atacat si m-a doborat”.

Beierman a spus ziarului ca nu-si mai aminteste cat timp s-a luptat cu ursul de peste o suta de kilograme.

„Ursul se lupta pentru viata lui, iar eu ma luptam pentru a mea”, a spus el.

El a adaugat ca probabil nu ar fi supravietuit daca nu ar fi fost fiul sau mic. Beierman a spus ca Owen si-a folosit pusca de vanatoare pentru a impusca si ucide salbaticiunea.

„Eram intins pe spate si am putut simti glontul trecand prin urs”, a spus Beierman. „Owen a fost un erou. A impuscat acel urs si l-a ucis deasupra mea”.

Beierman a ramas cu o taietura mare pe fata, alte taieturi si intepaturi la frunte, bratul drept si picior, a raportat Star Tribune.

Vecinii l-au ajutat pe Beierman sa ajunga la un spital din apropiere – in cele din urma fiind interceptat de o ambulanta – iar barbatul a avut nevoie de 23 de copci in obraz, a declarat el pentru publicatie, si de un alt set de copci pe bratul drept.

„Am fost mandru de Owen”, a spus el ziarului. „A rezistat cu adevarat. Dar dupa ce s-a terminat totul, se vedea ca era destul de zdruncinat.”

Departamentul de Resurse Naturale din Wisconsin a confirmat povestea lui Beierman pentru Star Tribune si a declarat ca vanatoarea celor doi a fost legala.

Beierman a incheiat spunand ziarului ca i-a promis sotiei sale, Ali, ca a „terminat” cu vanatoarea de ursi.

 

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: