Opt persoane ranite intr-un accident rutier produs in Gorj, dupa ce un autobuz si un microbuz s-au ciocnit frontal

news

accident, Gorj, ciocnire, autobuz, microbuz, raniti

Un autobuz si un microbuz au intrat in coliziune, vineri dimineata, in intersectia de la Rachiti. In urma accidentului, opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua dintre acestea fiind incarcerate.

”In aeasta dimineata la ora 5.50, politistii au fost sesizati prin apelul 112, cu privire la faptul ca, in comuna Runcu, sat Rachiti, la intersectia D.N. 67 D cu D.J. 672 C, a avut loc un accident rutier, in urma coliziunii dintre un microbuz si un autobuz de transport persoane, fiind acordate ingrijiri medicale la 8 persoane”, a transmis IPJ Gorj, citat de cotidianul local Gorj Online.

Doua persoane au fost incarcerate. Doua autospeciale de salvare ale SMURD si cinci ambulante au ajuns la locul accidentului.

”La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o autospeciala pentru transport victime multiple si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 5 ambulante din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime (5 femei si 3 barbati), dintre care 2 incarcerate (un barbat si o femeie). S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanelor incarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime.

Toate cele 8 persoane au fost constiente, cooperante si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a Spitalului din Tg-Jiu. Conducatorul auto al autobuzului a fost evaluat medical la fata locului, dar e refuzat sa fie transportat la spital pentru investigatii medicale suplimentare”, potrivit ISU Gorj.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: