Nicusor Dan spune ca de cand e primar si-a rupt sase sacouri in cotul drept, „de la atata semnat, probabil”

politica

Nicusor Dan, sacou, rupt, cot, semnat, documente

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat vineri, 20 septembrie, la Digi FM, ca de cand este edil a rupt sase sacouri in cotul drept si a apreciat ca acest lucru se intampla din cauza modului in care isi trage cotul pe masa, cand semneaza documente.

„Trebuie sa va spun ca de cand sunt primar am rupt sase sacouri in cotul drept. De la semnat, probabil”, a raspuns el, razand. Intrebat care este suma cea mai mare pe care a cheltuit-o pe un obiect vestimentar, Nicusor Dan a estimat ca a fost vorba despre aproximativ 100 de euro, dar a mentionat ca pentru costume suma a fost mai mare.

In ce priveste cel mai vechi obiect vestimentar la care tine, el a precizat ca este vorba despre o bluza cu dungi verzi, pe care a cumparat-o cand a fost la o conferinta in Japonia. „Mi se intampla foarte rar sa imi cumpar eu ceva de imbracat. Odata – cred ca sunt 20 de ani de atunci – am vazut o camasa pe un manechin si am intrat in magazin special ca sa mi-o cumpar”, a spus el.

Intrebat ce iubeste cel mai mult la Bucuresti, Nicusor Dan a replicat: oamenii, zonele istorice, parcurile, dar si dinamismul orasului. „E o legatura, cred, pentru multa lume care a venit aici la facultate, cum am venit si eu. Cand vii la facultate, e prima data cand pleci de acasa si, cumva, te identifici cu locul in care ai experiente noi, te cunosti pe tine mai bine. Si asta s-a intamplat si la mine. Imi plac oamenii, imi place ca e un oras dinamic. Imi plac mai multe zone istorice, imi plac parcurile. Da, imi place orasul”, a spus edilul general.

Pe de alta parte, Nicusor Dan a mentionat ca nu ii plac „multe dintre institutiile locale si nationale” care actioneaza in Bucuresti si faptul ca „miscarea civica nu este mai puternica”. „Dar in general, colaborarea institutiilor e departe de a fi fericita”, a spus el.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: