Fosta jurnalista Sanda Nicola s-a alaturat Miscarii „Romania Renaste” si sustine candidatura la Presedintie a lui Mircea Geoana

politica

Sanda Nicola, Romania Renaste, candidatura, Mircea Geoana

Fosta jurnalista si prezentatoare de stiri Sanda Nicola, in prezent asistent universitar, cercetator si doctor in Stiinte la Universitatea din Liege, Belgia, a anuntat intr-un comunicat de presa ca s-a alaturat Miscarii „Romania Renaste!”, care sustine candidatura la presedintie, ca independent, a fostului lider PSD Mircea Geoana.

„M-am alaturat Miscarii ‘Romania Renaste!’  pentru ca imi doresc sa contribui cu experienta mea la un nou proiect de tara, atat de necesar Romaniei in acest context istoric complicat. Neincrederea oamenilor intr-un viitor mai bun vine din faptul ca suntem intr-o tranzitie continua, dar fara un orizont clar si un plan pentru a ajunge la destinatie. Vreau sa ajut la refacerea unei noi identitati a comunitatii noastre de limba si credinta din tara, si de peste granite”, precizeaza Sanda Nicola in comunicat.

Despre candidatul pe care il va sustine, Mircea Geoana, fosta jurnalista de la Antena 1, Realitatea si Digi24 afirma:

„Este de departe cel mai pregatit candidat la aceste alegeri prezidentiale. Este singurul preocupat de racordarea Romaniei la marile teme de dezbatere ale momentului in spatiul international. In vremuri incerte si intr-o competitie globala foarte acerba pentru resurse si pentru forta de munca, eu am toata increderea ca Mircea Geoana ne poate reprezenta cel mai bine interesele, la orice nivel”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: