Fostul candidat independent Robert F. Kennedy Jr., anchetat pentru ca ar fi decapitat cu o drujba capul unei balene si l-ar fi luat acasa

externe

Robert F. Kennedy Jr., balena, decapitata, drujba

O agentie federala din Statele Unite a confirmat ca a deschis o ancheta asupra lui Robert F. Kennedy Jr. dupa ce acesta ar fi taiat capul unei balene moarte si l-ar fi luat acasa, in urma cu doua decenii.

Fostul candidat independent la presedintie a dezvaluit ca este supus unei investigatii in acest sens sambata, in timp ce facea campanie in afara orasului Phoenix pentru Donald Trump, scrie Associated Press.

Fiica lui Kennedy si-a amintit de incidentul cu balena intr-un interviu acordat in 2012 revistei Town and Country, care a reaparut recent si a fost distribuit pe larg pe retelele sociale. Kathleen Kennedy a declarat ca, pe cand avea 6 ani, tatal ei a aflat ca o balena moarta a ajuns la tarm. A luat o drujba, a taiat capul balenei si l-a legat de acoperisul dubitei lor pentru un drum de cinci ore spre casa.

„De fiecare data cand acceleram pe autostrada, lichidul scurs din balena se revarsa in geamurile masinii si era cel mai urat lucru de pe planeta”, isi aminteste Kathleen Kennedy. „Aveam cu totii pungi de plastic pe cap cu gauri pentru gura decupate, iar oamenii de pe autostrada ne aratau cu degetul, dar erau lucruri normale de zi cu zi pentru noi.”

Un purtator de cuvant al National Marine Fisheries Service a confirmat luni ca autoritatile investigheaza, dar a refuzat sa elaboreze, citand o politica impotriva comentariilor privind investigatiile deschise. Agentia, parte a National Oceanic and Atmospheric Administration, aplica legile federale, inclusiv Legea privind protectia mamiferelor marine si Legea privind speciile pe cale de disparitie.

Kennedy a declarat unei multimi de sustinatori ai lui Trump din Glendale, Arizona, ca a primit o scrisoare „in care i se spunea ca ma investigheaza pentru ca am colectionat un specimen de balena acum 20 de ani”.

Fara sa confirme sau sa nege ca a luat capul de balena taiat, Kennedy a spus ca termenul limita pentru depunerea de acuzatii a trecut de mult. El a sugerat, fara dovezi, ca ancheta ar fi legata de sustinerea lui Trump.

Carcasa de balena este cel mai recent episod bizar care il implica pe Kennedy si un animal mort.

Luna trecuta, Kennedy a declarat ca a recuperat odata un urs care a fost ucis de un automobilist si l-a lasat in Central Park din New York cu o bicicleta deasupra, declansand un mister care a cuprins orasul in urma cu un deceniu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: