Bataie cu furci si lopeti in Pantelimon (Ilfov), bataia a continuat intr-un spital din Capitala. A fost distrus un monitor din camera de garda – VIDEO

news

Bataie Pantelimon

O bataie de amploare a avut loc sambata in comuna Pantelimon (Ilfov) intre cel putin 15 persoane. Cativa indivizi au coborat dintr-o duba cu furci si lopeti si au atacat alte persoane.

O parte dintre cei batuti au fugit in curtea unui spital din Sectorul 2, unde au fost urmariti, bataia continuand.

S-au inregistrat cinci raniti.

„La data de 21 septembrie 2024, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti- Sectia 9 Politie au fost sesizati, prin sistem 112, de catre angajatii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de garda a unitatii spitalicesti.

La fata locului s-au deplasat cu operativitate politisti din cadrul subunitatii.

Din verificarile efectuate pana in acest moment a rezultat presupunerea rezonabila ca, in urma unui conflict care ar fi avut loc, intre doua familii, in orasul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost ranite. Ulterior, persoanele vatamate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei.

Totodata, la spital ar fi venit si alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. In urma altercatiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de garda.

La momentul sosirii echipajelor de Politie, persoanele banuite de comiterea faptei parasisera unitatea medicala.

In acest moment se fac verificari pentru identificarea si depistarea persoanelor in cauza.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 9, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, lovire sau alte violente, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2”, a anuntat Politia Capitalei.

Citeste si: Momentul in care batausii din Pantelimon au intrat intr-un spital din Capitala. Un monitor din camera de garda a fost distrus – VIDEO

Ce spune IPJ Ilfov

„La data de 21 septembrie a.c., in jurul orei 10:41, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov au fost sesizati prin Serviciul de Urgenta 112 cu privire la faptul ca pe o strada din orasul Pantelimon are loc un scandal intre mai multe persoane.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, respectiv pe fondul unor discutii contradictorii, intre mai multe persoane, barbati si femei, a izbucnit un conflict spontan, acestia lovindu-se reciproc.

Cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Politistii ilfoveni efectueaza verificari pentru identificarea tutoror persoanelor implicate, stabilirea cauzelor in care s-a produs evenimentul si luarea masurilor legale care se impun”, a anuntat si IPJ Ilfov.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: