Amintiri de nepretuit. Sedintele foto pentru copii, o comoara a timpului

life

Sedintele foto pentru copii au devenit o tendinta tot mai populara, fiind considerate una dintre cele mai pretioase metode de a imortaliza momente unice si etape importante din viata celor mici.

Fie ca este vorba despre prima aniversare, primele zile de viata sau momente obisnuite din copilarie, aceste fotografii devin amintiri de nepretuit pentru familii, spune Elena Hirtan, fotograf de familii si copii.

Popularitatea acestor sedinte provine din dorinta parintilor de a pastra vie magia copilariei, un timp care trece atat de repede. Fotografiile devin un testament al iubirii si grijii, o mostenire care ramane pentru totdeauna in inima familiei.

Tehnologia moderna, alaturi de creativitatea fotografilor profesionisti, permite capturarea unor imagini de o frumusete si sensibilitate aparte, contribuind astfel la crearea unor amintiri care nu pier niciodata. Cele mai solicitate sedinte sunt cele pentru nou-nascuti, aniversari, femei insarcinate si cele de Craciun sau Paste cu intreaga familie. Preturile pornesc de la 700 de lei, in functie de pachetul ales.

Fotograful Elena Hirtan recomanda sedintele foto periodice pentru a surprinde evolutia copiilor, transformand aceste imagini in adevarate cronici ale trecerii timpului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: