Critici la adresa autoritatilor dupa confruntarea violenta intre clanuri din Pantelimon, continuata cu distrugeri intr-un spital public

news

Bataie Pantelimon

Clanurile interlope continua sa impuna legea lor in Capitala, in timp ce fortele de ordine par depasite de intensitatea violentelor. Dupa o bataie crunta intre doua grupuri rivale in Pantelimon, soldata cu mai multi raniti, Politia a retinut sase suspecti. Conflictul a pornit din cauza unei relatii amoroase si a unei dispute financiare intre doua familii.

Scenele violente, in care s-au folosit bate, sabii si furci, au continuat la Spitalul Pantelimon, unde atacatorii au distrus aparatura medicala si mobilier in incercarea de a gasi victimele, potrivit Politiei Capitalei.

Dupa acest incident, peste 400 de politisti si jandarmi au fost mobilizati, organizand filtre si patrule in Bucuresti si Ilfov.

Criticile la adresa autoritatilor s-au intensificat pe retelele de socializare, unde multi au exprimat indignare fata de incapacitatea fortelor de ordine de a tine sub control astfel de incidente.

Politistul brasovean Marian Godina a postat un mesaj virulent pe retelele de socializare, criticandu-l pe seful Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale, Alexandru Scurtu, pentru lipsa de actiune, insinuand ca „niste clanuri s-au batut cu bate in Bucuresti, in timp ce dumneavoastra va uitati probabil pe TikTok.”

Postarea lui Godina a adus in atentie si lacunele in pregatirea si aplicarea legislatiei de catre oficialii responsabili.

DETALII Ce au facut politistii dupa bataia dintre clanurile din Pantelimon. 400 de politisti si jandarmi au fost angrenati in operatiuni

Si aici: Marian Godina, replica la adresa sefului SIAS: “Domnule Alexandru Scurtu, niste clanuri s-au batut cu bate in Bucuresti, in timp ce dumneavoastra va uitati probabil pe tiktok”

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: