Italia, socata de povestea unei tinere care si-a ucis doi copii nou-nascuti in 2023 si 2024. Nimeni nu a stiut ca este insarcinata

externe

Chiara Petrolini

Mass-media din Italia relateaza de cateva zile detalii socante despre cazul studentei Chiara Petrolini, in varsta de 21 de ani, din Traversetolo, care si-a ucis doi copii nou-nascuti la 2023 si 2024. Es este acum in arest la domiciliu.

Tanara a fost inculpata dupa descoperirea in gradina sa, pe 9 august, a cadavrului unui nou-nascut, pe care il nascuse cu doua zile mai devreme. Ancheta a continuat si, ulterior, in gradina au fost gasite oasele unui alt bebelus nascut in mai 2023, tot copilul Chiarei. Doua sarcini tinute ascunse de toata lumea, precizeaza agentia ANSA.

Inca de la inceputul sarcinii, Chiara Petrolini planuia sa isi ucida copilul, inainte, in timpul sau dupa nasterea din 7 august. Acest lucru ar fi demonstrat de comportamentul sau, menit sa ascunda tuturor starea sa, de decizia de a nu se supune niciodata unor examinari medicale si de cautarile online pentru a intelege cum sa avorteze sau sa induca nasterea.

Parchetul din Parma a solicitat si a obtinut arestarea tinerei de 21 de ani din Vignale di Traversetolo. A fost dispus arestul la domiciliu.

„In sfarsit”, este singurul comentariu cu privire la arestare facut de Sonia Canrossi, mama iubitului fetei si tatal ambilor bebelusi morti. Cand a fost gasit primul trup neinsufletit, pe 9 august, familia Chiarei tocmai plecase in Statele Unite. Ei au fost anuntati, a explicat procurorul Alfonso D’Avino in cadrul unei conferinte de presa, dar au preferat sa nu se intoarca imediat.

Desi anchetatorii au crezut initial ca a fost o inscenare pusa la cale de intreaga familie, pe masura ce ancheta a continuat, a devenit clar ca nimeni, nici parintii, nici prietenul, nu stia despre sarcina.

Parintii fetei s-au aratat uimiti si surprinsi de ceea ce s-a intamplat, chiar si atunci cand au fost interceptati. La dosar exista o interceptare care o disculpa pe mama, atunci cand si-a intrebat fiica daca a fost insarcinata si data precedenta (cazul primul copil ucis) cand a suferit o hemoragie similara: era mai 2023. Chiara a justificat sangerarea in acelasi fel in august 2024, spunand ca a avut un ciclu menstrual abundent.

Studenta a negat a doua sarcina chiar si in timpul interogatoriului. Confruntata cu dovezile, ea a spus ca „a ascuns trupul bebelusului in gradina pentru ca il voia aproape de ea”, a explicat comandantul Andrea Pagliaro.

Chiara a negat insa ca ar fi ucis copiii. Ea a spus ca a crezut ca amandoi s-au nascut morti. „Cu privire la modalitatile nasterii din august, ea a fost evaziva”, a explicat procurorul, care a subliniat «consternarea» starnita de aceasta afacere.

Daca in cazul ramasitelor din mai 2023, analizele stiintifice nu sunt inca concludente, in cazul celui de-al doilea copil rezultatele infirma declaratiile suspectei. Acest se nascuse viu, respirase. Moartea s-a datorat socului hemoragic provocat de sectionarea cordonului ombilical.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: