Dezbatere referitoare la politicile de sanatate, organizata la Palatul Victoria

politica

Viitorul se construieste astazi, guvern, politici de sanatate, Marcel Ciolacu

Guvernul si UNICEF Romania organizeaza astazi, 23 septembrie, incepand cu ora 10.00, la Palatul Victoria, evenimentul cu tema „Viitorul se construieste azi! Sanatatea unei natiuni pleaca de la sanatatea copiilor nostri”.

La eveniment vor participa prim-ministrul Marcel Ciolacu, Seful Cancelariei Prim-ministrului, Alexandru-Mihai Ghigiu, precum si alti reprezentanti ai Guvernului, ai ministerelor si agentiilor guvernamentale.

De asemenea, sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor publice cu atributii in promovarea drepturilor copilului, parlamentari, reprezentanti ai organizatiilor internationale si neguvernamentale, reprezentanti ai corpului diplomatic si ai mediului academic, copii si adolescenti.

In cadrul conferintei vor fi discutate teme referitoare la politicile de sanatate pentru copii si adolescenti, exemple de bune practici in promovarea sanatatii mintale a copiilor si adolescentilor, infrastructura si resursele umane in sanatate, digitalizarea sistemului de sanatate.

Agenda evenimentului include sesiuni plenare, ateliere tematice si discutii de grup, urmate de un moment festiv de recunoastere a progresului si a eforturilor realizate de institutii si organizatii in promovarea sanatatii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: