De rasul curcilor: echipa de campanie a lui Donald Trump a difuzat in statul Georgia afise digitale in care apar peisaje din tara din Caucaz cu acelasi nume

externe

Georgia, reclama electorala, Donald Trump, confuzie

Echipa de campanie a lui Donald Trump a inceput sa difuzeze in weekendul trecut afise digitale directionate in statul crucial Georgia, care prezinta un peisaj montan frumos din tara cu acelasi nume, situata in muntii Caucaz, deci in Asia, nu in America de Nord.

Anunturile au fost adresate republicanilor inregistrati in Georgia, indemnandu-i sa verifice daca inregistrarea lor electorala este la zi si sa se prezinte la urne si sa voteze in noiembrie, scrie site-ul Meidas Touch.

Reclama prezinta un peisaj montan frumos. Exista cu siguranta multi munti frumosi in nordul Georgiei pe care campania ar fi putut alege sa ii foloseasca, dar in schimb echipa lor a folosit imagini dintr-o tara straina.

Campania lui Harris s-a grabit sa semnaleze eroarea intr-o postare ironica.

Tara Georgia se afla la granita de sud a Rusiei si la granita de est a Turciei. Si, desi arata frumos in fotografia campaniei lui Trump, nu este un stat decisiv in alegerile din Statele Unite.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: