Fiul lui Trump, platit de Romania TV sa vina in Romania. Chirieac: „Este o realizare remarcabila a postului dvs.”

politica

Trump junior

Fiul lui Donald Trump, candidat republican la Presedintia SUA, a ajuns la Bucuresti pentru a participa la o conferinta organizata de Romania TV. Donald Trump Jr. a ajuns cu un avion privat.

Evenimentul organizat de Romania TV se numeste Trump Business Vision si are loc marti la Bucuresti.

„Exista un potential pentru estul Europei. Vedem ca lucrurile nu mai au foarte mult sens in Vestul Europei, tocmai de aceea Estul este cel care are acum aceasta oportunitate”, a declarat Donald Trump Jr.

Bogdan Chirieac, invitat permanent la Romania TV, a tinut sa aduca omagii postului patronat de fugarul Sebastian Ghita.

„Este o realizare remarcabila a postului dumneavoastra de televiziune. Inteleg ca este o conferinta economica cu oameni de afaceri romani. Donald Trump Jr. are multe relatii in Partidul Republican. Sa nu uitam ca tatal sau, fostul presedinte american si actual candidat, Donald Trump, este sustinut oficial si cu bani foarte multi in campania electorala de catre Elon Musk.

Pai daca Elon Musk afla despre Romania si deschide o fabrica aici creste cu 30% PIB-ul Romaniei. Din acest punct de vedere poate fi un moment remarcabil.

(…) Donald Trump cred ca a mai fost in Romania, cunoaste tara acum. Daca se implica alaturi de Romania TV in acest demers de diplomatie economica, e un mare, mare pas inainte. Ar putea fi un mare pas inainte in relatiile Romaniei cu Statele Unite”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Reamintim ca Romania TV este finantat generos de PSD, partidul beneficiind de imagine pozitiva la acest post, in timp ce adversarii politici ai PSD sunt linsati mediatic. PSD refuza si acum sa faca publice contractele incheiate cu fiecare trust de presa in ciuda promisiunilor repetate ale lui Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: