“Joc de 50 de ani si am castigat!”. Povestea pensionarului din Giurgiu care a castigat 2,38 milioane de euro la Joker

news

Un pensionar din Giurgiu, jucator fidel al Loteriei Romane de aproape 50 de ani, a castigat marele premiu de 2,38 milioane de euro la extragerea Joker din 15 septembrie. Marti, acesta s-a prezentat la sediul Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul in valoare de 11.845.622,10 lei (echivalentul a 2,38 milioane de euro), dupa ce a jucat doua variante simple la o agentie loto din Giurgiu, informeaza Loteria Romana.

Barbatul, a carui identitate ramane necunoscuta, a transmis un mesaj de incurajare tuturor jucatorilor la loto: „Joc de aproape 50 de ani. Am avut incredere in Loteria Romana, am jucat si am castigat. Aveti incredere si jucati in continuare!”.

El a mai adaugat ca, de-a lungul anilor, a participat la toate jocurile organizate de Loteria Romana, insa Joker ramane preferatul sau.

Castigatorul a spus ca numerele pe care le-a ales nu au o semnificatie personala, iar strategia lui a fost sa nu joace niciodata aceleasi numere.

A aflat ca este marele castigator chiar in ziua extragerii, cand si-a verificat biletul. Cu toate ca a castigat o suma impresionanta, pensionarul a mentionat ca va continua sa joace la fel ca pana acum, fara sa faca schimbari majore in abordarea sa.

Acest castig de 2,38 milioane de euro este unul dintre cele mai mari premii acordate la Joker in acest an. Cu toate acestea, barbatul a preferat sa ramana anonim, dorind sa isi pastreze discretia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: