Masina incendiata la comanda in Brasov, autoritatile investigheaza un posibil act de razbunare. Focul a mistuit alte doua masini

news

Incendiu

O masina a fost incendiata in mod intentionat in Brasov, iar autoritatile considera ca incidentul ar fi legat de o posibila razbunare sau reglare de conturi. Autoturismul, parcat pe o strada dintr-un cartier rezidential, a fost cuprins de flacari violente.

Pompierii au ajuns la fata locului in scurt timp si au reusit sa stinga focul, insa masina a fost distrusa aproape in totalitate.

Primele investigatii sugereaza ca focul a fost provocat deliberat, iar oamenii legii cerceteaza acum ipoteza unui act premeditat. Mai multi martori au declarat ca au vazut o persoana suspecta in apropierea masinii inainte de izbucnirea incendiului. Aceasta marturie ridica suspiciuni cu privire la un atac planificat, posibil legat de conflicte personale sau alte motive, informeaza surse judiciare.

Politia din Brasov a deschis o ancheta ampla si lucreaza cu echipele de criminalistica pentru a aduna probe si a identifica autorii. Autoritatile fac apel la orice persoana care ar putea avea informatii relevante sa le comunice cat mai curand, pentru a ajuta la solutionarea cazului.

Conform ISU Brasov, incendiul s-a extins la alte doua autoturisme.

„Azi noapte (marti spre miercuri – n.r.), in jurul orei 01.00, am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la un autoturism in localitatea Codlea. La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul ISU Brasov si doua autospeciale apartinand SVSU Codlea. Incendiul s-a extins cu repeziciune la un alt autoturism si la fatada blocului din apropiere”, a precizat ISU Brasov.

La sosirea echipajelor de salvatori la fata locului, ardeau doua autoturisme si fatada blocului din apropiere.

S-a intervenit rapid, reusindu-se localizarea si lichidarea incendiului, fara a fi inregistrate victime, doua persoane autoevacuandu-se, intre timp, in siguranta.

In urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flacari trei autoturisme, iar ferestrele imobilelor situate la parter si primele doua etaje au fost distruse, a mai precizat ISU Brasov.

Incidentele de acest gen sunt rare in Brasov, dar acest caz a atras atentia comunitatii locale, starnind ingrijorare cu privire la siguranta publica. Ancheta este in curs, iar autoritatile nu exclud posibilitatea ca atacul sa fie parte dintr-un conflict mai amplu sau din activitati infractionale organizate.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: