Un pasager a murit in timpul unui zbor din Bulgaria catre Marea Britanie, fortand o aterizare de urgenta in Germania

externe

Jet

Un pasager a decedat pe un zbor din Bulgaria catre Marea Britanie, ceea ce a determinat o aterizare de urgenta a avionului in Germania, a informat news. sky.com.

Aeronava, un Boeing 737-800 operat de Jet2, se indrepta de la Burgas catre Liverpool cand, la aproximativ doua ore de la decolare, s-a declarat o urgenta. Avionul a fost deviat si a aterizat in siguranta in Koln, in jurul orei 14:30, pe 16 septembrie.

Pasagerul, un barbat, a suferit un stop cardiac si a fost tratat de echipajul de bord si doi pasageri cu pregatire medicala, dar din pacate nu a supravietuit. Avionul a efectuat o coborare rapida pentru a permite aterizarea de urgenta in Germania.

Conform datelor disponibile de pe site-urile de urmarire a zborurilor, avionul si-a continuat ulterior calatoria spre Liverpool, aterizand la destinatie in jurul orei 22:20 in aceeasi zi.

Un purtator de cuvant al companiei Jet2.com a declarat: „Putem confirma ca zborul LS3214 de la Bourgas catre Liverpool John Lennon a fost deviat catre Koln, luni, 16 septembrie, din cauza faptului ca un client a necesitat asistenta medicala. Cu regret, confirmam ca pasagerul a decedat. Dorim sa transmitem sincere condoleante familiei si prietenilor acestuia in aceste momente dificile.”

Identitatea barbatului care a murit nu a fost facuta publica pana in prezent.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: