Saptamana Modei de la Paris 2024. Startul celor mai asteptate colectii ale anului

life

Saptamana Modei de la Paris (Paris Fashion Week), unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria modei, va dura pana pe 1 octombrie 2024.

In cadrul acestei editii, designeri celebri, dar si creatori in ascensiune din intreaga lume vor prezenta colectiile lor pentru sezonul primavara-vara 2025.

Evenimentul este cunoscut pentru influenta sa asupra tendintelor globale si pentru faptul ca aduna la un loc personalitati din lumea modei, vedete internationale, cumparatori de renume si critici de specialitate.

In aceasta saptamana, marile case de moda precum Chanel, Louis Vuitton, Dior si Balenciaga isi vor dezvalui noile creatii, in timp ce designerii tineri vor avea ocazia sa isi faca un nume pe una dintre cele mai mari scene ale modei mondiale.

Saptamana Modei de la Paris nu este doar despre moda, ci si despre creativitate, inovatie si exprimarea identitatii culturale prin design vestimentar.

Evenimentul promite sa aduca in prim-plan tendinte noi, materiale inovative si stiluri surprinzatoare, setand directia pentru sezonul urmator in moda la nivel global.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: