Coca-Cola retrage de pe piata americana si de pe cea canadiana cea mai recenta aroma „permanenta” lansata in februarie. La anul vrea sa lanseze in Europa un mix de cola si rom

externe

Coca-Cola va retrage de pe piata americana si de pe cea canadiana cea mai noua aroma „permanenta” la putin mai mult de sapte luni dupa ce a lansat-o pe piata, potrivit AP.

Compania a declarat miercuri ca Coca-Cola Spiced si Coca-Cola Spiced Zero Sugar vor fi eliminate treptat si inlocuite cu o noua aroma care va fi introdusa anul viitor.

„Urmarim ceea ce le place consumatorilor nostri si ne adaptam gama de produse”, a spus compania cu sediul in Atlanta intr-un comunicat.

Coca-Cola Spiced a fost pusa in vanzare in SUA si Canada pe 19 februarie. La acea vreme, compania a declarat ca va fi prima noua adaugare permanenta la portofoliul sau nord-american in trei ani.

Coca-Cola nu a explicat miercuri ce a mers prost, dar de vina ar fi putut fi numele. Coca-Cola Spiced nu are prea multa caldura, ci doar gust de zmeura. Sau poate ca a intrat prea repede pe piata.

In februarie, directorul de marketing al Coca-Cola pentru America de Nord, Shakir Moin, a declarat pentru Associated Press ca Coca-Cola Spiced a fost dezvoltata in doar sapte saptamani. De obicei, dureaza un an pentru ca Coca-Cola sa vina cu o noua bautura. „Consumatorii se misca mai repede. Piata avanseaza mai repede. Trebuie sa fim mai rapizi decat viteza pietei”, a spus Moin.

Coca-Cola a explorat modalitati de a-i entuziasma pe tinerii bautori de cola. In 2022, a lansat Coca-Cola Creations, o serie de opt arome de Coca Cola in editie limitata in cutii si sticle colorate. La bauturi au fost adaugate note de nuca de cocos, capsuni, pepene verde si alte arome. Luna trecuta, a lansat o editie limitata de Cola cu aroma de Oreo, cu ambalaj special alb-negru.

De asemenea, pare sa cocheteze din ce in ce mai mult cu bauturile alcoolice. Prima bautura alcoolica a companiei din SUA, Topo Chico Hard Seltzer, a aparut in 2021. La inceputul acestei luni, Coca-Cola si Bacardi Limited au anuntat un acord pentru a aduce anul viitor in Europa si in Mexic un cocktail de rom si Coca-Cola.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: