Jurnalista Ioana Constantin a castigat definitiv procesul cu AUR. Decizia confirma, practic, faptul ca partidul lui George Simion este agent de propaganda rusa in Romania

politica

Ioana Constantin, proces, AUR, propaganda rusa, proces

Jurnalista Ioana Constantin, de la postul B1 TV, a castigat definitiv procesul cu formatiunea politica condusa de George Simion, care a dat-o in judecata pentru ca a sustinut ca AUR este agent de propaganda rusa in Romania.

Recent, George Simion a semnat un proiect de lege carecere anularea unui acord privind cooperarea in domeniul securitatii intre Romania si Ucraina. AUR a pierdut nu mai putin de trei procese cu Ioana Constantin.

„Am castigat DEFINITIV ieri procesul cu AUR si George Simion. De 3 ori m-au dat in judecata in ultimii 2 ani George Simion si AUR, de 3 ori am castigat. Ramane cum a stabilit prima instanta, pe scurt: AUR e agent de propaganda rusa in Romania”, a scris jurnalista pe pagina ei de Facebook.

De altfel, chiar in decizia dinprimul proces castigat de Ioana Constantin judecatorii afirma ca propunerea acestui partid pentru functia de prim ministru a lui Calin Georgescu este o „persoana de notorietate cunoscuta cu afinitati pro-ruse”.

Un alt element factual care justifica afirmatia ca AUR este agent de propaganda rusa in Romania este „declararea presedintelui AUR, George Simion, persoana indezirabila si interdictia de a intra in Moldova”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: