Piedone merge la Giurgiu pentru a candida pe listele PSD. In trecut, el a mintit ca este nascut in Moldova pentru a-i convinge pe moldoveni sa voteze PSD – VIDEO

politica

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, va candida pe listele PSD Giurgiu pentru Parlament, anunta un site apropiat de conducerea PSD. 

”Piedone, daca va candida, este o discutie la Giurgiu, nu la Bucuresti”, le-a transmis Marcel Ciolacu, liderilor PSD, citat de stiripesurse.ro.

De asemenea sunt discutii si cu Victor Ponta ca sa candideze pe listele PSD ”dar nu e hotarat nici el, nici noi daca va candida”, a mai spus Ciolacu.

Cristian Popescu Piedone a sustinut in trecut, in timpul unei campanii electorale de promovare a PSD-ul, ca este nascut in Moldova, in judetul Neamt. El este de fapt nascut in Bucuresti, fiind fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR, arata Valeriu Nicolae.

„Sunt nascut in judetul Neamt, comuna Farcas, sat Stejar, moldovean de-al vostru”, a sustinut Piedone, in timp ce ii facea campanie electorala lui Victor Ponta in judetul Neamt, pe atunci candidat la Presedintia Romaniei.

In realitate, Piedone este nascut in Bucuresti.

Intr-un amplu material dedicat activitatii lui Piedone, Valeriu Nicolae anunta ca Piedone este fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR. „Piedone era adus la scoala cu Mercedesul in timpul comunismului”, subliniaza Valeriu Nicolae.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: