Omagii in stil comunist la Brasov: „Sub conducerea lui Marcel Ciolacu, Romania va cunoaste o noua era de dezvoltare”

politica

PSD, Birou Permanent National, decizie, Klaus Iohannis, candidatura, parlamentare

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a postat sambata pe Facebook un mesaj de sustinere a lui Marcel Ciolacu care pare copiat din manualele de propaganda comunista din timpul dictaturii comuniste.

„Brasovul sprijina candidatura lui Marcel Ciolacu la presedintia Romaniei! Acest mesaj il primim din ce in ce mai des de la brasovenii care vin alaturi de noi si ne impartasesc din ideile, preocuparile si viziunea lor pentru viitorul Romaniei. Oamenii isi doresc stabilitate, o tara in care munca sa fie apreciata, iar drepturile cetatenilor sa fie protejate.

Marcel Ciolacu este liderul care poate garanta aceste lucruri – un om integru, cu frica de Dumnezeu si dragoste profunda pentru aceasta tara. Sub conducerea lui, Romania va cunoaste o noua era de dezvoltare, respect si echilibru, unde cetatenii vor fi mereu pe primul loc”, a transmis Dunca.

In 2019, dupa ce Liviu Dragnea a fost bagat la puscarie, Dunca a cerut ca PSD sa scaoe de culoarea rosie si chiar sa isi schimbe numele.

„Trebuie sa ne gandim si la acest aspect – culoarea, rebranduirea partidului sau vom face aliante. Deocamdata, e mai important sa nu mai fim izolati pe esichierul politic. Pentru ca noi, pe stanga, suntem izolati si ar trebui sa iesim din aceasta izolare, sa incepem sa facem aliante. (…) Personal, din punct de vedere al zonei aceasta, de Brasov, cred ca ar trebui si o regandire a culorii, nu stiu daca a numelui, pastrarea trandafirilor – pentru ca acestia reprezinta putere, forta. Dar, toate acestea dupa o buna analiza, puncte tari, puncte slabe, o verificare a impactului ”, a declarat Dunca acum cinci ani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: