Pistolul, AUR-ul si mehedintenii. Un consilier AUR anunta ca un „pistolar” a intrat in sediul partidului si l-a amenintat

politica

barbat, socri, batuti, bara de fier beton, Iasiara

Un consilier local AUR din Izvorul Birzii (Mehedinti) sustine ca a fost amenintat cu un pistol chiar in sediul organizatiei AUR  de pe bulevardul Tudor  Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin.

Numele consilierului este Sirboiu Robert Nicusor.

„La data de 28 septembrie a.c., ora 17.00, Politia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizata prin plangere, de un barbat, de 41 de ani, cu privire la faptul ca in intervalul orar 13.00-13.40, in timp ce se afla in sediul unei filiale locale a unui partid politic, in incinta locatiei ar fi intrat un barbat care s-ar fi asezat langa acesta, dupa care ar fi scos un pistol, pe care l-ar fi pus pe scaun si ar fi inceput sa priveasca insistent persoana care a sesizat evenimentul.

Ulterior, barbatul a fost scos afara din sediul respectiv, de un alt barbat, de 50 de ani, din municipiu Drobeta-Turnu Severin.

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale si Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase efectueaza cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

In cauza, s-a intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare si nerespectarea regimului armelor si munitiilor”, a transmis IPJ Mehedinti.

Politistii mentioneaza ca „pistolarul” a fost identificat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: