Blocaj la Podul Grozavesti din cauza acumularii de apa. Intervin APA-NOVA si echipajele de Politie

news

tramvai, blocat, iarba, Arad

Podul Grozavesti, este un punct de referinta pentru traficul rutier si transportul public din Capitala. In prezent, acumularea masiva de apa de sub pod a provocat blocaje pentru liniile de tramvai 1, 10 si 11 in ambele sensuri.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov a precizat ca mari acumulari de apa sunt si in Sectorul 4, pe Bd. Metalurgiei, la intersectia cu Str. Dumitru Brumarescu. O parte din autobuzele liniilor 232, 241 vor circula deviat in ambele sensuri, iar subsolul a 4 apartamente in str. Eclipsei, din localitatea Popesti Leordeni au fost inundate.

In astfel de situatii, autoritatile responsabile, cum ar fi APA-NOVA, sunt solicitate pentru a interveni si a evacua apa, facilitand reluarea traficului. Echipajele de la Brigada Rutiera sunt prezente la fata locului pentru a gestiona situatia si a dirija traficul, asigurand siguranta si ordine publica.

Aceste incidente sunt destul de frecvente in Bucuresti, mai ales in perioadele cu ploi abundente, din cauza sistemelor de drenaj care nu pot face fata volumului mare de apa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: