Piedone, primul pe lista PSD la Giurgiu. O noua intelegere intre Ciolacu si Dan Voiculescu

politica

Marcel Ciolacu si mogulul Dan Voiculescu si-au finalizat negocierile, urmand ca PSD sa accepta cinci candidati pe listele sale din partea omului de afaceri care controleaza Antena 3 si PUSL. Ca de obicei, in schimbul celor cinci locuri, PSD va primi o puternica sustinere mediatica in alegeri din partea Antenei 3.

Conform G4Media, Cristian Popescu Piedone (fost candidat PUSL la Primaria Capitalei)  a primit primul loc pe lista pentru Senat a PSD in Giurgiu. Printre ceilalti patru se numara Gratiela Gavrilescu si Bogdan Ciuca.

Cristian Popescu Piedone a sustinut in trecut, in timpul unei campanii electorale de promovare a PSD-ul, ca este nascut in Moldova, in judetul Neamt. El este de fapt nascut in Bucuresti, fiind fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR, arata Valeriu Nicolae.

„Sunt nascut in judetul Neamt, comuna Farcas, sat Stejar, moldovean de-al vostru”, a sustinut Piedone, in timp ce ii facea campanie electorala lui Victor Ponta in judetul Neamt, pe atunci candidat la Presedintia Romaniei.

In realitate, Piedone este nascut in Bucuresti.

Intr-un amplu material dedicat activitatii lui Piedone, Valeriu Nicolae anunta ca Piedone este fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR. „Piedone era adus la scoala cu Mercedesul in timpul comunismului”, subliniaza Valeriu Nicolae.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: