Caz socant in Bucuresti. Un barbat si-a ucis prietenul apoi l-a carat intr-un carucior pe strada pana a scapat de cadavru

news

Un barbat din Capitala a ucis o persoana fara adapost, dupa care i-a transportat cadavrul prin oras intr-un carucior de cumparaturi, aruncand trupul neinsufletit intr-o zona cu vegetatie din Sectorul 1.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a pus in miscare actiunea penala impotriva unui barbat de 29 de ani pentru savarsirea infractiunii de omor.

„La data de 25.09.2024, in intervalul orar 15:00 – 16:00, in timp ce se afla in municipiul Bucuresti, Sectorul 1, intr-un imobil folosit de persoane fara adapost, pe fondul unei stari conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un barbat in varsta de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapa in cap, cu consecinta unor leziuni traumatice incompatibile cu viata.

Ulterior, inculpatul a invelit cadavrul in doua paturi si l-a transportat cu un carucior de cumparaturi pana intr-o zona cu vegetatie din apropiere, unde a abandonat atat cadavrul, cat si caruciorul”, spun procurorii luni.

Trupul victimei a fost descoperit in data de 28 septembrie de catre o persoana care a anuntat autoritatile la 112.

Ucigasul a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: