Atac armat din gelozie in Ilfov. Un barbat care a tras cu arma spre o casa a fost retinut de politisti

news

Atac

Un incident grav a avut loc in localitatea Cornetu, judetul Ilfov, unde un barbat a tras cu arma spre o casa, generand panica in randul locuitorilor. Atacatorul, in varsta de 45 de ani, a parasit locul faptei imediat dupa incident, insa a fost ulterior prins de politistii din Capitala.

Potrivit surselor, motivul care l-ar fi determinat pe barbat sa recurga la acest gest ar fi fost legat de o cearta din cauza unei femei. In urma altercatiei, atacatorul a decis sa-si exprime furia intr-un mod violent, tragand cu arma spre curtea unei case.

Incidentul a avut loc pe 30 septembrie, in jurul orei 18:35. Politistii din cadrul Politiei Orasului Bragadiru au fost alertati printr-un apel la 112, efectuat de un barbat in varsta de 66 de ani. Acesta a raportat ca, in timp ce se afla la domiciliul sau din Cornetu, un barbat a coborat dintr-un autoturism si a tras cu o arma in directia curtii sale. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita in urma atacului.

Politistii s-au mobilizat rapid pentru a-l identifica si localiza pe atacator. Acesta a fost gasit in municipiul Bucuresti de catre politistii Sectiei 26 si urmeaza sa fie preluat de catre IPJ Ilfov pentru a fi audiat si pentru a continua cercetarile.

In acest caz, politistii din cadrul Politiei Orasului Bragadiru, impreuna cu cei de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase Ilfov, efectueaza verificari pentru a stabili toate circumstantele in care s-a produs incidentul. De asemenea, acestia vor analiza daca arma folosita de atacator era detinuta legal si vor lua masurile legale care se impun in astfel de situatii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: