Victor Ponta, propus de PSD Dambovita sa candideze la Parlament. Marcel Ciolacu: „Ponta e mai arogant, dar nu a fost un premier prost”

politica

Victor Ponta, PSD Dambovita, candidat, Marcel Ciolacu, arogant, premier prost

Desi este consilierul premierului, Victor Ponta nu este membru PSD. Asta nu l-a impiedicat pe Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sa afirme ca organizatia judeteana Dambovita l-a propus pe Victor Ponta pentru o candidatura la parlamentare.

„E o propunere venita de la organizatia de la Dambovita si vom vedea ce decizie vom lua in Biroul Permanent al partidului. Victor Ponta sa stiti ca nu a fost un premier slab. Victor Ponta a pierdut niste alegeri. Din punctul meu de vedere, din cauza imaturitatii politice pe care o avea in acel moment si a felului sau de a fi, mai arogant decat accepta romanii. Dar Victor Ponta n-a fost un premier prost”, a declarat Ciolacu, la postul de televiziune Digi24.

Intrebat ce parere are despre afirmatiile lui Ponta din trecut, referitor la faptul ca Iohannis ar fi fost pus presedinte pentru a respecta cerintele unora din exterior, nu interesele Romaniei, Ciolacu a raspuns: „Pe mine ma intereseaza Victor Ponta daca a facut de ras Romania – si nu a facut-o, daca guvernul condus de el a daunat Romaniei – si nu a daunat, daca e un om de stanga. In rest, declaratiile sale politice… e responsabil.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: