America in stare de soc: faimosul rapper Sean „Diddy” Combs, acuzat de 120 de violuri, inclusiv asupra unor minori – cea mai mica dintre victime avea 9 ani

externe

Sean „Diddy” Combs, violuri, minori

Avocatul texan Tony Buzbee a declarat marti ca reprezinta 120 de victime care au venit cu noi acuzatii de agresiuni sexuale impotriva lui Sean „Diddy” Combs, mogulul hip-hop care asteapta deja procesul pentru acuzatii federale de trafic sexual.

Buzbee a declarat ca se asteapta ca procesele sa fie intentate in cursul lunii urmatoare. Buzbee a descris victimele ca fiind 60 de barbati si 60 de femei, si ca 25 erau minori la momentul presupusului comportament abuziv, potrivit CBS News.

„Este socant. Cea mai tanara victima a noastra la momentul faptei avea noua ani. Avem o alta persoana care avea 14 ani”, a declarat Buzbee marti, in cadrul unei conferinte de presa. „Comportamentul in cauza se intinde din anii 1991 pana in acest an, 2024.Vorbim despre mai mult de 25 de ani de acest tip de comportament.”

Buzbee a declarat ca majoritatea presupuselor evenimente si incidente au avut loc la petreceri „de obicei dupa petreceri sau petreceri de lansare a albumelor, petreceri de Anul Nou, petreceri de 4 iulie, ceva ce ei numesc «petrecerea catelusilor», «petrecerea in alb»”.

„Unele dintre aceste comportamente au avut loc in locuri cunoscute din New York”, a declarat Buzbee. „Unele dintre aceste comportamente au avut loc la resedinte private ale unor persoane pe care le cunoastem cu totii. O parte din acest comportament a avut loc la hoteluri pe care le cunoastem cu totii. Ar trebui sa stiti ca mai mult de 55% dintre victimele care au depus rapoarte au raportat acest comportament fie autoritatilor, adica politiei, fie spitalelor, dar nimeni nu a luat pana acum masuri.”

Dupa conferinta de presa din Texas, un avocat al lui Combs a declarat ca artistul „nu poate aborda fiecare acuzatie nefondata in ceea ce a devenit un circ mediatic nesabuit”.

„Acestea fiind spuse, domnul Combs neaga categoric ca fiind falsa si defaimatoare orice afirmatie ca ar fi abuzat sexual pe cineva, inclusiv minori”, a declarat avocata Erica Wolff intr-o declaratie. „El asteapta cu nerabdare sa isi dovedeasca nevinovatia si sa se razbune in instanta daca si cand vor fi depuse si notificate cereri, unde adevarul va fi stabilit pe baza dovezilor, nu a speculatiilor.”

Combs, in varsta de 54 de ani, este inchis la Metropolitan Detention Center din Brooklyn de cand a pledat nevinovat, la 17 septembrie, la acuzatiile federale potrivit carora si-a folosit „puterea si prestigiul” pentru a determina victimele de sex feminin sa participe la spectacole sexuale, in cadrul unor evenimente denumite „Freak Offs”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: