SRI, raspuns oficial: „Elena Lasconi nu a avut calitatea de angajat si nu a colaborat cu Serviciul Roman de Informatii”

politica

Elena Lasconi

SRI a transmis, miercuri, intr-o adresa oficiala ca Elena Lasconi „nu a avut calitatea de angajat si nu a colaborat cu Serviciul Roman de Informatii”.

Acuzatii ca Elena Lasconi ar fi fost consiliera a fostului sef al SRI, Radu Timofte, si ca a beneficiat de un apartament luat pe filiera SRO au fost lansate in ultima perioada de publicatii si televiziuni apropiate de PSD.

Iata raspunsul SRI transmis USR-ului: ”Ca urmare a solicitarii dumneavoastra, va comunicam faptul ca doamna Elena Valerica Lasconi nu a avut calitatea de angajat si nu a colaborat cu Serviciul Roman de Informatii. Totodata, va aducem la cunostinta ca institutia noastra nu are legatura cu modalitatea de obtinere de catre persoana mentionata a dreptului de proprietate a bunului imobil la care faceti referire”, se arata in document”.

Intr-un interviu recent pentru Gandul, Lasconi a prezentat detalii despre apartamentul citat in comunicatul SRI de azi: „Nu stiu, dar pot sa ma uit, probabil ca daca au pus 2001, probabil ca s-au uitat in declaratia mea de avere si probabil l-am cumparat in 2001. Pot sa va zic ca am RATE pana in 2037. Am mai refinantat. Prin ANL puteai sa iei de pe piata libera apartamente. Si eu sunt in datele lor si l-am luat de la Banca Comerciala Romana”.

„Nu am lucrat niciodata si nu lucrez si nu am colaborat niciodata cu SRI. Nu i-am luat nici macar un interviu, nu l-am cunoscut pe Radu Timofte. Pe vremea aceea, daca va aduceti aminte cand a aparut PRO TV, cam toate prezentatoarele si corespondentele care apareau la TV aveau cam aceeasi freza. Multe blonde, multe dintre noi eram vopsite blonde, dar asta nu inseamna ca toate blondele sunt consilierele domnului Timofte.

Am avut o colega care stiam ca se duce ca purtator de cuvant acolo. O chema Carmen Tanasescu, a fost sefa Sectiei de eveniment de la PRO TV si stiam ca s-a dus purtator de cuvant”, a precizat Elena Lasconi

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: